Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Thorkildsen imponerte i Roma

Satte ny banerekord.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Andreas Thorkildsen kastet opp mot sitt aller beste i sitt siste kast i Golden League-stevnet i Roma fredag kveld. Med et kast over 90 meter satte nordmannen banerekord og vant stevnet.

Thorkildsen slet med å få til sine beste kast i starten av konkurransen, men på sine to siste kast fikk han til to vellykkede kast. Med et vinnerkast på 90.34 meter oppnådde nordmannen sitt tredje kast over 90 meter denne sesongen.

– Utrolig morsomt. Hadde veldig små forventinger før jeg kom hit. Aldri kasta bra her før. Da er det ekstra artig å komme hjem med så godt resultat, konkluderte en fornøyd Thorkildsen til NRK.

Spydkasteren har slitt med å få til lange kast i Roma før stevnet i Roma, men kastet over banerekorden i siste kast.

– Fysisk sett er kroppen i veldig bra slag. Følte det kom seg litt utover i konkurransen. Var litt deilig å rette opp et par ting, og da ligger det i kroppen å kaste langt. Det nestsiste kastet gjorde at jeg kasta langt i siste. Jeg var nær banerekorden, så jeg satte på litt ekstra fart og det ble veldig bra, forklarer Thorkildsen.

(ANB)

NY BANEREKORD: Andreas Thorkildsen imponerte under Golden League-stevnet i Roma, med seier og ny banerekord på 90,34 meter. Foto: SCANPIX
NY BANEREKORD: Andreas Thorkildsen imponerte under Golden League-stevnet i Roma, med seier og ny banerekord på 90,34 meter. Foto: SCANPIX Vis mer