SESONGDEBUT: Andreas Thorkildsen kommer til å innlede Diamond League-sesongen i Shanghai 19. mai neste år, og mye tyder på at det også kommer til å bli sesongdebuten hans. Foto: Bjørn Langsem  / Dagbladet.
SESONGDEBUT: Andreas Thorkildsen kommer til å innlede Diamond League-sesongen i Shanghai 19. mai neste år, og mye tyder på at det også kommer til å bli sesongdebuten hans. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet.Vis mer

Thorkildsen innleder Diamond League i Shanghai

I sesongdebuten.

Andreas Thorkildsen kommer til å innlede Diamond League-sesongen i Shanghai 19. mai neste år, og mye tyder på at det også kommer til å bli sesongdebuten hans.

Deretter kommer han etter all sannsynlighet til å kaste i Diamond League-stevnene i Eugene 2. juni, på Bislett 7. juni, i Paris 6. juli og Monaco 20. juli.

Mellom stevnet på Bislett og i Paris skal han forsøke å forsvare EM-gullet i Helsingfors, og etter stevnet i Monaco er det OL i London som står på programmet.

Etter OL kommer Thorkildsen til å kaste i Stockholm 17. august, mens Diamond League-finalen for Thorkildsens del finner sted i Zürich 30. august.

NM går i Kristiansand fra 24. til 26. august, altså etter OL, men det er også et stevne Thorkildsen selvsagt kommer til å prioritere. (©NTB)