Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Thorkildsen må bli raskere i beina

Slik skal gullgutten bli enda bedre.

KJAPP MED FLAGGET: Andreas Thorkildsen stormet ut på banen med det norske flagget etter VM-triumfen. Neste år skal han bli enda raskere. Foto: REUTERS
KJAPP MED FLAGGET: Andreas Thorkildsen stormet ut på banen med det norske flagget etter VM-triumfen. Neste år skal han bli enda raskere. Foto: REUTERS Vis mer

Trener Åsmund Martinsen mener Andreas Thorkildsen må bli raskere til beins. Det er noe paret vil legge vekt på å trene fram mot neste sesong.

- Det ligger ikke an til store og omfattende endringer i treningsopplegget. Vi justerer og forandrer småting foran hver sesong, men det er bare detaljer.

- Vi må, før neste sesong, fokusere på å få beina til Andreas til å bevege seg raskere. Han må få opp frekvensen i tilløpet, særlig like før utkastet, sier Martinsen som signaliserer litt om hvilke forandringer rent treningsmessig det legges opp til i vinter.

Nå er det tre konkurranser igjen for Thorkildsen i år. Det er de to stevene i Golden League i tillegg til Grand Prix-finalen i Hellas.

- Han holder gjerne to-tre uker etter et mesterskap, så det er ikke noen vits i å være med på mer. Det har jo også vært en lang sesong, så han begynner nok å bli sliten, legger treneren til.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media