Thorkildsen på desidert sisteplass, men vil ikke snakke om krise

- Følelsen av å levere 72 meter er søppel.

TRE DØDE: Andreas Thorkildsen endte helt sist i dagens spydkonkurranse, og sier at han selv ser på kastene som døde. Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet
TRE DØDE: Andreas Thorkildsen endte helt sist i dagens spydkonkurranse, og sier at han selv ser på kastene som døde. Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

BISLETT STADION (Dagbladet): I strålende solskinn viser Bislett og hovedstaden seg fra sin beste side når Bislett Games i dag går av stabelen.

Dagbladet oppdaterer saken fortløpende med de viktigste resultatene og reaksjonene fra Bislett.

Helt sist Fjorårsesongen ble alt annet enn en suksess for Andreas Thorkildsen. Også her på Bislett ble det skuffende resultater for ett år siden, men i år ligger ting mer til rette for mannen med to olympiske gullmedaljer.

Han har trent godt igjennom vinteren, skadene har så langt uteblitt og i årets første konkurranse ble 32-åringen nummer to. Men dagen i dag ble et solid tilbakeslag.

Det første kastet var dødt, mens de to andre såvidt sneik seg over 72 meter.

- Det var en veldig dårlig dag på jobben. Følelsen av å levere 72 meter er søppel, sier Thorkildsen til Dagbladet, men vil likevel ikke snakke om at det er «krise».

- Jeg hadde den gode følelsen under Diamond League-stevnet i Eugene, men i dag kasta jeg faktisk lengre på oppvarminga enn i konkurransen. Jeg ser på det som fire døde kast, sier Thorkildsen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer