Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Thorkildsen sørger for sponsormillioner

Forbundet tegnet avtaler for 24 millioner.

Norges Fri-idrettsforbund har inngått nye avtaler for 24 millioner kroner bare i høst. Den siste på vel 3 millioner ble inngått tirsdag.

- Spydkasteren Andreas Thorkildsen har gitt oss drahjelp. Han har sørget for at merkevaren friidrett blir omtalt på en positiv måte, for generalsekretæren i Norges Fri-idrettsforbund, Ketil Hildeskor til Aftenposten.

Friidretten merker at mange vil være med på ferden videre etter at unggutten fra Kristiansand gikk helt til topps i spydkonkurransen i OL i Aten.

Hildeskor mener at friidretten er på offensiven.

- For å legge grunnlaget for videre vekst, er vi blant annet avhengig av midler. Derfor er vi stolte over at vi foreløpig har tegnet fire nye avtaler og flere er på vei, sier generalsekretæren, som legger til at flere av avtalene varer i inntil fem år.

Neste år har friidretten 6,9 millioner sponsorkroner å bruke. Det er en økning på to millioner i forhold til inneværende år.

Forbundet kommer til å ha 11 sponsoravtaler neste år, og det er også inngått en avtale med NRK som gir statskanalen rettighetene til friidretten i de kommende fire årene.

(©NTB)

HOT MERKENAVN:</B> OL-vinner Andreas Thorkildsen gjør forbundet sitt svært attraktiv for sponsorer.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media