Thorsnes med nåler i rumpa for å bli klar mot Danmark

«No pain, no gain.»

NÅ-LER DU IKKE: Elise Thorsnes får akupunkturbehandling etter at hun kjente tilløp til smerter under gårsdagens kamp mot Spania. Foto: John T. Pedersen / Dagbladet
NÅ-LER DU IKKE: Elise Thorsnes får akupunkturbehandling etter at hun kjente tilløp til smerter under gårsdagens kamp mot Spania. Foto: John T. Pedersen / DagbladetVis mer

KALMAR (Dagbladet): På dagens trening var det en rolig økt for de som spilte mest i går, mens jentene som fikk hvile i går var i full aksjon.

Men litt bortenfor de andre lå Elise Thorsnes og fikk en noe ukonvensjonell behandling. Hun forteller til Dagbladet at hun fikk føling med en strekk i gårsdagens kamp mot Spania.

Hva var det som foregikk der borte?

- Vi måtte frem med nålene, og det var ikke noe godt. I går kjente jeg at det «reiv litt i rumpa» på det ene skuddet mitt så da har man ikke noe valg.

- Gjør det man må Hun forteller videre at hun ikke nødvendigvis er noen stor tilhenger av nåler. Hverken i medisinsk sammenheng eller generelt.

- Det er ikke noe behagelig i utgangspunktet, men når man i tillegg har litt vondt der er det ikke noe særlig. Jeg er heller ikke den tøffeste med nåler, så jeg overdriver kanskje litt - men nåler er virkelig ikke favoritten, sier hun.

Likevel biter hun tenna sammen. Når det står om en finaleplass i EM, kan man ikke være kresen.

- Man må gjøre det man kan for å stå best mulig rustet mot Danmark for jeg har så ufattelig lyst på den finaleplassen nå.

Fornøyd med dansk motstand Og selv om alle mål og forventninger nå strengt tatt er innfridd, akter ikke de norske jentene å gi seg med semifinale.

INGEN NÅDE: Tidvis kan det være smertefullt å være fotballspiller - selv på måter du ikke bestendig ser for deg. Foto: John T. Pedersen / Dagbladet
INGEN NÅDE: Tidvis kan det være smertefullt å være fotballspiller - selv på måter du ikke bestendig ser for deg. Foto: John T. Pedersen / Dagbladet Vis mer

- Det var deilig å nå målsetningen. Det er fantastisk å oppnå det, men vi er ikke ferdige enda. Vi kan sleppe ned skuldrene litt, nyte seieren litt og så skal vi fokusere på Danmark, sier Thorsnes.

På spørsmål om Danmark er å foretrekke foran Frankrike, som tross alt var storfavoritt, vedkjenner Thorsnes at danskene i alle fall på papiret er en enklere motstander.

- Jeg synes det er helt topp at det ble Danmark. Vi møtte Frankrike litt før EM og følte vel at vi hadde relativt god kontroll defensivt, men vi skapte også fint lite. De har noen kvaliteter som er helt unike, avslutter hun.

Kampen mellom Norge og Danmark spilles i Norrköping på torsdag klokken 20.30.

INGEN FAN: Thorsnes er ingen stor tilhenger av nåler i det store og det hele, men biter tenna sammen for semifinalespill mot Danmark. Foto: John T. Pedersen / Dagbladet
INGEN FAN: Thorsnes er ingen stor tilhenger av nåler i det store og det hele, men biter tenna sammen for semifinalespill mot Danmark. Foto: John T. Pedersen / Dagbladet Vis mer