Thorstein redder Brann-høsten

BERGEN (Dagbladet): Kvartfinale NM: Brann- Molde 4-0. Med et rykk i Ronaldo-klasse forsvant Thostein Helstad (21) forbi Molde-forsvaret og sikret Brann semifinaleplassen i cupen. Og ga Bergen by endelig noe å juble over. - Thorstein kan bli veldig god. Men jeg tør ikke sammenlikne ham med Tore Andre Flo, sier manager Kjell Tennfjord til Dagbladet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Tennfjord var hoppende glad da det var klart at Molde ble påført sesongens første tap på norsk jord. For han har hele tida hatt troen på at Helstad og de andre rødkledde skulle våkne. I går gjorde de det med autoritet. - Jeg hadde vel fått på kjeften om jeg hadde tippet 4-0 før kampen, sier Tennfjord. - Men vi var bedre enn Molde og er på gang, sier Brann-manageren.

Men noen forklaring på hvorfor det tok klubben over en halv sesong på å få i gang maskinen, har han ikke.

Bortsett fra Thorstein Helstad.

Enormt rykk

- Thorstein har som resten av laget hatt en tung sesongstart. Men nå har han begynt å score mål, og mot Molde var han veldig god, skryter Tennfjord.

Og han tror at tomålsscorer Helstad kan nå langt dersom han fortsetter framgangen. For med gårsdagens to fulltreffere er spissen oppe i sju mål denne sesongen - hvorav seks er scoret i løpet av de siste fem ukene.

- Han har et enormt rykk. Og så har han evnen til å alltid komme seg til målsjanser. Han er også veldig anvendelig og har framtida foran seg, mener Tennfjord.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer