Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Thorsteinsson og Helle sloss på trening

Det startet med en takling på Sandnes Ulf-økta.

SKVÆRET OPP: Sandnes Ulfs Steinthor Thorsteinsson (t.v.), her mot Haugesund-spillere, gikk løs på en lagkamerat i dag. Foto: Jan Kåre Ness / NTB scanpix
SKVÆRET OPP: Sandnes Ulfs Steinthor Thorsteinsson (t.v.), her mot Haugesund-spillere, gikk løs på en lagkamerat i dag. Foto: Jan Kåre Ness / NTB scanpix Vis mer

Steinthor Thorsteinsson gikk i strupen på lagkamerat Marius Helle under onsdagens Sandnes Ulf-trening, skriver Stavanger Aftenblad.

Lagkameratene måtte trå til for å skille de to. Thorsteinsson ble sint etter en saftig takling fra Helle. De to spillerne skværet senere opp.

- Jeg synes det er veldig positivt at det er temperatur på treningen. Dette er den økten i uka med høyest intensitet, og da setter jeg pris på at spillerne virkelig viser engasjement. Så lenge ingen skader hverandre synes jeg bare det er bra med litt temperatur. Vi trenger spillere som gir alt i innspurten, sier trener Asle Andersen til aftenbladet.no.

TAKLET: Marius Helle var spilleren som gikk inn saftig mot islendingen. Foto: Kent Skibstad / NTB scanpix
TAKLET: Marius Helle var spilleren som gikk inn saftig mot islendingen. Foto: Kent Skibstad / NTB scanpix Vis mer

Sandnes Ulf ligger på nedrykksplass for første gang denne sesongen. Tapet mot Haugesund søndag sendte eliteseriedebutanten under streken.

(NTB)


Utforsk andre nettsteder fra Aller Media