Thorstvedt blir manager

Norges keepertrener Erik Thorstvedt tar ut sitt lag i «Manager 2001» før storkampen mellom Manchester U og Leeds på Canal Plus i morgen. - Jeg gleder meg, sier Erik.

I samarbeid med Dagbladet.no kjører Canal Plus i gang sin utgave av det interaktive spillet «Manager 2001» i morgen.

Du kan melde deg på både hos www.dagbladet.no og www.canalplus.no.

Erik Thorstvedt er fast studiogjest under tippekampen, og vil hver uke fortelle hvilke spillere han velger. Den tidligere Tottenham-keeperen valgte 15 spillere for Dagbladet.no før sesongstart i august.

Slank Gazza?

Denne gangen blir det en total omrokkering. Thorstvedt innrømmer at han startet dårlig som manager, med overvekt av spillere fra West Ham og Everton.

- Jeg har nok bommet litt. Det var ikke helklaff med noen spillere, og West Ham sliter big time. Det er ikke godt nok for å henge med, sier Erik.

Nå som Thorstvedt skal konkurrere med 500000 Canal Plus-abonnenter må han ta managerrollen mer seriøst. Før sesongen vraket han Paul Gascoigne.

Etter slanking og storspill vurderes den spinnville Spurs-kameraten seriøst.

- Han har ikke gjort det så aller verst, hører jeg, så jeg får se om han ikke har steget for mye i pris, sier Erik.

Tippekampen på Canal Plus i morgen er Liverpool- Leicester. Men Erik Thorstvedts tanker kretser mest rundt oppgjøret som vises fra kl. 12.30: Manchester U- Leeds.

Ondt blod

- Det er en type kamp jeg gleder meg til. Det er så spesielle forhold mellom lagene at det smitter over på spillerne. Oppgjørene er preget av ondt blod, sier Erik.

Som en av trenerne på landslaget er han spent på de norske gutta i morgen.

- Noen sier at Eirik Bakke har blitt like viktig for Leeds som Roy Keane er i United. Det er litt tidlig, sjøl om han er god, sier Erik som også er imponert over Ronny Johnsen.

- I morgen spiller han sin femte kamp på to uker. Det er sterkt og viser at han er tilbake. Ole Gunnar Solskjær kan godt starte, det kommer helt an på Alex Fergusons fingerfølelse, sier Erik.

  • Premien til sesongvinneren i «Manager 2001» er en PC fra Besttech til en verdi av 35000 kroner. Månedsvinnerne får Canal Pluss-abonnement, mens vinnere av hver eneste runde mottar en valgfri Premier League-trøye.

MANAGER:</B> Erik Thorstedt gleder seg til dagens kamp mellom Manchester United og Leeds. I dag tar han ut sitt eget lag i «Manager 2001».