KJENN DITT PUBLIKUM: Erik Thorstvedt trodde kanskje han kom unna med med den lille forsnakkelsen, men de tre gutta rundt lar åpenbart ingenting passere.Skjermdump: TV 2.
KJENN DITT PUBLIKUM: Erik Thorstvedt trodde kanskje han kom unna med med den lille forsnakkelsen, men de tre gutta rundt lar åpenbart ingenting passere.Skjermdump: TV 2.Vis mer

Thorstvedt fikk sms-kjeft av datteren etter tv-glipp

TV 2-gutta knakk sammen i latter på direkten.

(Dagbladet): Det var usedvanlig god stemning jevnt over i Matchball Mandag-studio i går kveld, da Erik Thorstvedt styrte Mini Jakobsen, Daniel Nannskog og Aleksander Schau gjennom oppsummeringen av den siste fotballuka.

Men da Thorstvedt begikk en mild forsnakkelse om datteren Charlotte underveis i programmet, brøt hele panelet sammen i latterkrampe.

I et innslag om norske kjendissupportere, svarte unge Thorstvedt at hun verken bryr seg eller har peiling på fotball - noe keeperkjempen følte han måtte forsvare:

- «Ha-ha». Men det skal hun ha, Charlotte, hun har prøvd de fleste - i to uker, sa Thorstvedt, og fikk vel et halvt sekunds tenkepause før resten av panelet flirte seg ned i kofferten.

Charlotte Thorstvedt fikk åpenbart med seg forsnakkelsen, hun også, og twitret etter TV 2-programmet i går:

«DAD!!!!!!!! Han mente prøvd de fleste IDRETTER! I-drett-er!!! #EpicParentingFail»

SMS
Pappa Thorstvedt forteller at han har fått litt tilbakemelding direkte også.

- Jeg har fått en sms, det er vel det jeg kan fortelle, sier en humrende keeper/programleder til Dagbladet, og erkjenner at han raskt gjenkjente sitt publikum da de andre gutta reagerte.

- Ja, men sånn er jo fotballhumor. Og når du sitter med den gjengen der, da er det tydelig at fotballhoder tenker likt, sier Thorstvedt, som etter hvert har fått et skikkelig «feelgood»-program på beina.

- Jada, det er veldig bra stemning i studio. Det er nesten så man lurer på hvor det skal ende, undrer han.

Godt forhold
Far og datter Thorstvedt har forøvrig delt tv-skjerm flere ganger de siste årene.

De to har delt ut Spellemannpris sammen, og for en tid tilbake lurte Charlotte faren med skjult kamera på «På tråden med Synnøve».

I 2007 tok de sammen også imot telefoner fra seere som ville bidra til TV 2s artistgalla til inntekt for Norsk Folkehjelp.

FØLGER MED: Charlotte Thorstvedt fikk raskt med seg at hun hadde blitt tema under en av matchballene på TV 2. Her i forbindelse med musikklansering i fjor.
Foto: Håkon Eikesdal
FØLGER MED: Charlotte Thorstvedt fikk raskt med seg at hun hadde blitt tema under en av matchballene på TV 2. Her i forbindelse med musikklansering i fjor. Foto: Håkon Eikesdal Vis mer