Thorstvedt har talt: Slik bør Premier League-klubbene handle

Urokråkene må ut.

UROKRÅKER: Mario Balotelli og Emmanuel Adebayor har spilt sammen, mot hverandre og for mange ulike klubber. Nå bør de finne seg nye arbeidsgivere, mener Erik Thorstvedt. Foto: AP Photo/Jon Super
UROKRÅKER: Mario Balotelli og Emmanuel Adebayor har spilt sammen, mot hverandre og for mange ulike klubber. Nå bør de finne seg nye arbeidsgivere, mener Erik Thorstvedt. Foto: AP Photo/Jon Super Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): «Deadline Day» er fotballsupporternes julaften med drømmen om den eventyrlige julegaven under treet.

Noen overganger er allerede i boks, men ikke alle Premier League-klubbene er helt fornøyde med vinterens handel.

Sammen med fotballekspert og tidligere Premier League-spiller Erik Thorstvedt har Dagbladet vurdert storklubbenes behov og laget en slags ønskeliste basert på det.

Tidligere Tottenham-keeper Thorstvedt kjenner London-klubben bedre enn de fleste og håper på endringer i klubben.

- Det viktigste er nesten å få ut Emmanuel Adebayor og få inn noe annet. Han har vært elendig, mens heller ikke Roberto Soldado har slått til. Da har vi bare Harry Kane igjen av spisser. Vi burde fått inn en klassespiss i tillegg til Kane, sier Thorstvedt til Dagbladet.

- I tillegg bør Tottenham hente inn en veldig god sentral midtbanespiller. Det er altfor mange spillere som er omtrent like gode. Det er en fordel når man spiller i Europa med mange spillere å rotere på, men det kan være litt forvirrende også.

City trenger en verdensklassespiller Thorstvedt etterlyser kvalitet fremfor kvanitet i Tottenham. Samme tankegang bør også tittelkandidaten Manchester City ha.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.