Thorstvedt keeper på Svennis\' verdenslag

Skal stoppe Shearer og Sheringham.

(Dagbladet.no): 2. desember feirer den engelske spillerforeningen PFA sine 100 år med en jubileumskamp mellom «England Legends» og et verdenslag.

Erik Thorstvedt er keeper på verdenslaget, utenlandske spillere som har vært i Premier League, skriver Sky Sports i dag.

Tatt ut av Svennis

Den tidligere norske landslagskeeperen får Manchester City-sjef Sven-Göran Eriksson som manager og Gianfranco Zola som kaptein.

Det er Svennis som har tatt ut Thorstvedt i sin tropp, med tre keepere, og matchen spilles på svenskens hjemmebane City of Manchester Stadium.

Thorstvedt er den eneste norske representanten på laget, Sverige har tre. Den tidligere Spurs-keeperen er mest opptatt av hvilke spisser han skal stoppe.

- Jeg har ikke stått i mål på 11 år, og vi skal møte spillere som Alan Shearer og Teddy Sheringham. Shearer la opp for 18 måneder siden, og Teddy Sheringham er vel ennå aktiv, sier 45-åringen til aftenbladet.no.

Jepp, Sheringham scorer for tida mål i Colchester i The Championship.

Thorstvedt keeper på Svennis\' verdenslag

Også Les Ferdinand og Peter Beardsley står oppført som spisser for hjemmelaget, og Thorstvedt er bekymret for sitt vonde kne.

Shearer også bekymret

- Jeg har vurdert litt hvordan jeg skulle gjøre oppkjøringen til kampen. Kneet mitt er veldig dårlig, så jeg fikk sønnene mine til å teste det ut med å ta noen skudd på meg. Etterpå hadde jeg så store smerter at jeg fant ut at det var best å ikke trene, sier keeperen.

Thorstvedt er ikke den eneste veteranen som føler seg uskikket til fotball.

- Jeg så på navnene til spillerne, jeg så det var veldedighet og kunne ikke si nei. Jeg er ikke i så god form som for tre-fire år siden, men jeg har tid til å trene. Kanskje blir jeg sprekere enn noen av de andre, sier Alan Shearer.

England-legendene skal ledes av tidligere landslagssjef Terry Venables. PFA håper at de får inn 12 millioner kroner til veldedighet. Avspark er søndag kl. 14.30. 

I KJENT STIL, I FULL STREK: Erik Thorstvedt er her fotografert i et heldig øyeblikk under fotball-VM i 1994. Jostein Flo kan bare stå og se på, og håpe på at sisteskansen rydder opp. Foto: RAY STUBBLEBINE/REUTERS/SCANPIX
I KJENT STIL, I FULL STREK: Erik Thorstvedt er her fotografert i et heldig øyeblikk under fotball-VM i 1994. Jostein Flo kan bare stå og se på, og håpe på at sisteskansen rydder opp. Foto: RAY STUBBLEBINE/REUTERS/SCANPIX Vis mer
USIKKER PÅ FORMEN: Som en del av Sven-Göran Erikssons verdenslag, skal Erik Thorstvedt forsøke å stoppe andre tidligere storstjerner.