Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Thorstvedt klar for Genk

Kristian Thorstvedt går fra Viking til Genk. Han har skrevet under på en treårsavtale med klubben som også har Sander Berge i troppen.

NY KLUBB: For Kristian Thorstvedt. Foto Genk
NY KLUBB: For Kristian Thorstvedt. Foto Genk Vis mer

Thorstvedt ble fredag klar for den regjerende seriemesteren i Belgia. Etter en glitrende sesong i Viking, som ble kronet med cupgull, skal han de neste tre årene spille for Genk.

– Han er en stor, elegant venstrefotet midtbanespiller som har vært en av de mest lovende spillerne i norsk fotball, skriver Genk om Thorstvedt.

SPÅDOM: Fotballmagasinet FourFourTwo bommet relativt greit på en spådom fra 1998 om David Beckham. Video: Rødt Kort. Vis mer

Genk er regjerende belgisk seriemester, men har slitt med å følge opp prestasjonene fra forrige sesong og er i øyeblikket på 8.-plass, 18 poeng bak den suverene serielederen Brugge.

Thorstvedt har scoret 22 mål på 57 kamper for Viking og hjalp laget til NM-gull i høst. Thorstvedt er sønn av tidligere landslagskeeper og England-proff Erik.