Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Thorstvedt tillater taperen å blåse ut

KOLSÅS (Dagbladet): Keepertrener Erik Thorstvedt aksepterer at taperen av keeperduellen kritiserer vrakingen og synger ut skuffelsen offentlig. - Vi må ha takhøyde for det, sier Thorstvedt.

Landslagssjef Nils Johan Semb overlater valget mellom Frode Olsen og Thomas Myhre til Thorstvedt.

Dette mener kandidatene sjøl:

Frode Olsen:

- Jeg spilte veldig bra for Stabæk det siste året. Jeg var god i ti kamper for landslaget. De kan ikke plukke på noe der. Jeg har spilt godt i Spania, og er i mitt livs form. Jeg håper de velger meg. Men velger de den andre, skal jeg backe opp ham profesjonelt.

Thomas Myhre:

- Den eneste gode grunnen til å velge meg er at jeg sjøl mener jeg er den beste keeperen. Men det er de (Semb/Thorstvedt) som skal bestemme. Jeg er sikker på at jeg tar det riktige valget.

Thorstvedt skjønner at taperen av duellen kan ha behov for å snakke av seg frustrasjonen:

- Vi må ha takhøyde for at taperen av duellen kommer til å blåse ut. Men ikke for mye. For da angriper han ikke bare treneren, men også keeperen han konkurrerer med, sier Thorstvedt.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling