Thorvaldsson debuterer for Vålerenga

Får sjansen fra og mot Start.

• Følg Tippeligaen direkte på Dagbladet.no fra 18.00!

(Dagbladet.no): Islendingen Gunnar Heidar Thorvaldsson er mannen som er hentet inn for å gjøre slutt på Vålerengas scoringsproblemer, og allerede mot Start i ettermiddag skal den tidligere Hannover-spissen prøve å leve opp til forventningene.

Thorvaldsson starter sentralt på topp sammen med Morten Berre og Daniel Fredheim Holm, på et Vålerenga-lag som igjen stiller uten en skadd Ronny Johnsen, men som har både Dos Santos og Thomas Holm klare etter korte skadeavbrekk.

- Vi har stor konkurranse om plassene på laget nå. Det gir oss et løft også i treningssituasjon, som vi skal ta med oss inn i kampene, sier trener Harald Aabrekk.

Olsen på benken

Den hjemvendte Søgne-gutten Inge André Olsen starter på benken for Start, men håper nok på et innhopp i det første gjensynet med Enga-publikummet siden han ble beskyldt for å vise fingeren til Klanen.

- Jeg har trent for fullt i halvannen måned nå, og spilt et par kamper, så det ser bra ut, sier en tent Olsen til Start TV.

MÅLSCORER: Gunnar Heldar Thorvaldsson feirer scoring i landslagsdrakta - nå håper Klanen han kan gjøre det samme i mørkere blått. Foto: PETER MORRISON/AP/SCANPIX
MÅLSCORER: Gunnar Heldar Thorvaldsson feirer scoring i landslagsdrakta - nå håper Klanen han kan gjøre det samme i mørkere blått. Foto: PETER MORRISON/AP/SCANPIX Vis mer