Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Thriller-avslutning i drømmeligaen

I Dagbladets managerkonkurranse «Mitt drømmelag» er det minst like tett i toppen som i Tippeligaen før siste runde.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Totalt har 35 206 lag kjempet i kampen om å bli årets lag i Dagbladets internett konkurranse «Mitt drømmelag». Disse lagene er fordelt på i alt 25 328 Start-brukere.

Før siste runde av den presitisjefulle konkuranssen, hvor vinneren får en fotball-tur til England, er det Lagkammeratene med manager Steffan Rugseth som ligger best an før siste runde. Men kampen i toppen er hard og flere lag kan ta fra Rugseth tittelen etter søndagens runde.

Rugseth tok over førsteplassen etter runde 18 av konkurransen og siden da har han tronet øverst på tabellen.

Før søndagens kamper står Lagkammeratene med 1180 poeng, mens neste lag på lista, Fugla ved Kai Skogstad, ligger ni poeng bak. Dersom Fugla skulle klare å snyte Lagkammeratene for seieren på målstreken, kan det gå mot double for manager Skogstad. Han ligger nemlig også på pengetoppen med 162,1 millioner kroner. Dermed kan han med full klaff ende opp med to turer til England for sin innsats i «Mitt drømmelag 2001».

PS! Den høyeste poengsummen noen har blitt rundevinner på denne sesongen er 100 poeng, noe Rock Bottom med manager Lars-Erik Johnsson oppnådde i runde 17. Den laveste poenbgsummen noen har vunnet runden på er 73 poeng. Snittkarakteren for rundevinnerne har denne sesongen vært på 84,72.

Sjekk om ditt lag har sjansen til å vinne før siste runde!

Sjekk pengetoppen før siste runde!

Hele Norges coronakart