Klubben i mitt hjerte

Thriller i rekordjag om 100 000 kroner: Slår Charlottenlund både RBK, Brann og VIF?

Klubben i mitt hjerte har aldri samlet flere stemmer.

BARE ETT LAG I NORGE?: Rosenborg Ballklub helt suverene igjen. FOTO: Lise Åserud / NTB scanpix
BARE ETT LAG I NORGE?: Rosenborg Ballklub helt suverene igjen. FOTO: Lise Åserud / NTB scanpixVis mer

INN i den siste uka av årets Klubben i mitt hjerte går det mot ny rekord. Hittil er det blitt over 200 000 stemmer i konkurransen om å bli Norges mest populære klubb og vinne 100 000 kroner fra Nordea.

I toppen er det igjen fjorårsvinner Charlottenlund fra Trondheim som slåss om seieren mot landets mest populære fotballklubber RBK, Brann og Vålerenga. Her er ikke avstanden større enn at innsatsen i tida fram mot stemmelokalet stenger førstkommende fredag kl.12.00 vil avgjøre stillingen mellom de beste.

Spørsmålet er om Rosenborg-tilhengerne klarer å mobilisere slik at årets store navn i norsk fotball også gjenerobrer tronen som Norges mest populære klubb. Eller blir det Brann-fansen som feier sitt come back i teten i norsk fotball med å vinne Klubben i mitt hjerte for andre gang?

MEN også viktige lokale breddeklubber og mindre særidrettslag som Utleira, Konnerud IL, Sjetne, Spk Trygg Lade, Nedre Romerike Cheerleading og Forus og Gausel IL gjør det svært godt i årets avstemning, sammen med det sterke fotballnavnet Sarpsborg 08 som alltid ligger høyt oppe i denne konkurransen.

Du kan bestemme plasseringen for din klubb gjennom å stemme her: http://klubbenimitthjerte.no/