Thrillereksperten

BERGEN (Dagbladet): Brann - RBK: 2- 3. - Når vi fikk med tre poeng her i Bergen, så lover jeg at vi skal bli mye bedre. For når vi først er i en seiersstim, er vi farlige. Veldig farlige, smiler Nils Arne Eggen etter den høydramatiske seieren på overtid i går kveld.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Som mot Lyn snudde RBK et tilsynelatende tap til seier i noen få dramatiske sluttminutter, og i garderoben etter kampen ville RBK-boss Nils Arne Eggen ikke høre ett kritisk spørsmål fra journalister.

- Jeg er godfot-praktiker og vil fokusere på det positive, sier Eggen - og påpeker at de vant kampen på klokskap og rutine.

Og kanskje litt flaks:

Når ekstremt venstrebente Bent Skammelsrud utlikner til 2- 2 via stanga med høyrebeinet sier det alt om at marginene omsider er på RBKs side igjen.

Frode Johnsene seiersmål i andre tilleggsminutt kom vel dermed ikke som noen stor bombe...

Hareide-skryt

Åge Hareide gir de eldste honnøren for de tre poengene som nå gjør at RBK har knappet inn forspranget til serieleder Lyn til fem poeng.

- Jeg vil derfor gi en stor honnør til de eldste, som har fått kritikk i avisene. I dag viste de at de har mye å bidra med ennå, sier Hareide.

Og fortsatt er det 30 poeng igjen å spille for.

Målscorer Bent Skammelsrud tror fortsatt det vil bli vanskelig å vinne serien, men øyner nå iallfall et lite håp.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer