Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ti år etter bildenekt gjorde stjerna opp for seg

Det var ikke tilfeldig at Didier Drogba tok en selfie sammen med Kylian Mbappé på scenen under Gullballen-kåringen.

SELFIE: Didier Drogba tok en selfie med Kylian Mbappé ti år etter at han nektet samme mann det samme. Foto: FRANCK FIFE / AFP / NTB Scanpix
SELFIE: Didier Drogba tok en selfie med Kylian Mbappé ti år etter at han nektet samme mann det samme. Foto: FRANCK FIFE / AFP / NTB Scanpix Vis mer

Spillere fra hele Europa hadde møtt opp for å hedre sine egne under Gullballen-kåringen (Ballon d'Or) i Paris mandag kveld.

Lionel Messi gikk helt til topps for herrene, mens Megan Rapinoe vant prisen for kvinnene. Alisson Becker ble kåret til årets keeper, og Matthijs de Ligt vant Kopa-trofeet, som går til den beste spilleren under 21 år.

Og det var da Kopa-prisen skulle deles ut at den tidligere Premier League-stjerna Didier Drogba så sitt snitt til å gjøre opp for seg. Han avslørte nemlig hva som skjedde etter en kamp for ti år siden.

- For ti år siden kom et barn bort til meg og ville ta et bilde etter kampen, sa Drogba fra podiet.

HARDT UT: Rosenborgs Pål André Helland går hardt ut mot egen klubb etter søndagens kamp mot Bodø/Glimt. - Hver en jævel må gå i seg selv, sa han til Eurosports reporter. Hør hele tordentalen her. Video med tillatelse: Eurosport Norge Vis mer

Raste mot Øvrebø

Chelsea ble slått ut av Barcelona i Champions League i den aktuelle semifinalekampen, og det var dommeren Tom Henning Øvrebø som ble utpekt som hovedårsaken til at spanjolene avanserte - etter at han avviste minst fire rop på Chelsea-straffe i løpet av kampen.

Etterpå skrek Drogba blant annet «it's a fucking disgrace» inn i TV-kameraet - et ikonisk øyeblikk fra kampen. Seinere kom det fram at han har skværet opp med Øvrebø.

Men like etter kampen var Drogba illsint. Så sint at han ikke ville ta bilde da PSG-stjerne Kylian Mbappé, som var en ung gutt, spurte ham om det.

- Den dagen sa jeg nei på grunn av resultatet (og dømmingen). Jeg lærte at det barnet var Kylian Mbappé. Jeg ønsker å betale gjelden min nå, sa Drogba fra scenen.

Selfie

Så ba han publikum om å reise seg for å bli med på bildet, før han tok en selfie sammen med franskmannen og den kvinnelige verten Sandy Heribert.

Mbappé, som har utviklet seg til å bli en av verdens beste fotballspillere, tok hele opptrinnet med et smil.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media