Ti dager, fem spillere, 760 millioner kroner

Nå skal Wenger kjøpe både Benzema og Di Maria, skriver engelske medier.

IKKE GNIEN: - Det er nå overgangsvinduet starter, sier Arsenals Arsene Wenger, og flere spillere skal være på vei inn. Foto: SCANPIX/AFP/OZAN KOSE
IKKE GNIEN: - Det er nå overgangsvinduet starter, sier Arsenals Arsene Wenger, og flere spillere skal være på vei inn. Foto: SCANPIX/AFP/OZAN KOSEVis mer

(Dagbladet): Om du synes det blir vel mye mas om pengebruk i den norske valgkampen om dagen, skulle du prøvd et par timer i sjefsstolen på Emirates.

Også denne sesongen har Arsene Wenger måttet tåle gjentatte spørsmål om hvorfor han ikke blar opp for noen stjerner , men nå ser det da også ut til at franskmannen er lei av å forsvare sin restriktive innkjøpspolitikk.

Ifølge Telegraph skal det dermed handles. Og både Angel Di Maria og Karim Benzema står på lista når Wenger de neste ti dagene vurderer fem spillere for tilsammen opp mot 760 millioner kroner, skriver avisa.

Gir ikke opp Cabaye
Benzema dukket opp i Arsenal-praten tidligere denne uka, mens Di Maria har vært nevnt i forbindelse med Tottenhams forestående gigantsalg av Gareth Bale til Real Madrid.

I tillegg til disse to vil Arsene Wenger også hente inn en midtbanespiller, en keeper og en forsvarer, skal man tro Telegraph.

Juventus' Paul Pogba og Newcastles Yohan Cabaye er begge budt på, og Wenger skal også være interessert i å hente tilbake Mathieu Flamini, som i motsetning til de andre nevnte her er dundrende gratis.

Det skal også være aktuelt å betale penger for Micah Richards, mens keeperen det blir snakket om er Valencias Vicente Guaita.

Lover aktivitet
Den svake sesonginnledningen mot Aston Villa i Premier League førte til krav om investeringer fra hjemmesupporterne på Emirates, og den sterke borteseieren over Fenerbahce i midtuka ser ikke ut til å stilne det kravet.

Samtidig har Arsene Wenger erkjent at det ikke blir noen Luis Suarez i Arsenal-drakt med det første.

- Det er utelukket, sa franskmannen etter seieren i Tyrkia.

- For meg er det først nå overgangsvinduet starter ordentlig. Det blir mye aktivitet fram til 2. september, lovet Wenger.

Arsenal møter Fulham i tidligkampen lørdag formiddag.