REDUSERT STRAFF: Greg Hardys straff ble redusert fra ti til fire kamper. Foto: AP Photo/Chuck Burton
REDUSERT STRAFF: Greg Hardys straff ble redusert fra ti til fire kamper. Foto: AP Photo/Chuck BurtonVis mer

Ti kampers utestengelse etter anklager om vold i hjemmet ble redusert til fire

Er spilleklar i oktober.

Dallas Cowboys' Greg Hardy ble i april utestengt i ti kamper etter anklager om vold i hjemmet. Nå er straffen redusert til fire kamper.

NFL-spilleren ble funnet skyldig i «oppførsel som er skadelig for ligaen» av en disiplinærkomité etter at hans tidligere kjæreste anklaget ham for voldelig oppførsel.

Hardy skal ha tatt kvelertak på kjæresten og truet med å drepe henne. Etter det skal han ha kastet henne ned på en sofa som var dekket av gevær og pistoler. Hardy skal ha fortalt henne at de var skarpladde.

26-åringen ble funnet skyldig for vold i hjemmet av en dommer i delstaten North Carolina juli 2014. Hardy anket dommen, og partene skal ha kommet til enighet utenfor rettssalen.

Utestengelsen ble bestemt av disiplinærkomiteen i april, og i mai anket Hardy dommen. Sju uker senere er det nå klart at han kun må stå over sesongens fire første kamper.

Beskjeden kommer to uker før NFL starter sesongoppkjøringen. Hardy er spilleklar igjen i oktober, men han får lov til å delta på Cowboys sine treninger og treningskamper før den tid.

(NTB)