- Ti klubber kan vinne

Manchester United-sjefen ramser opp finalekandidatene i Champions League.

 • Dagbladet.no følge åtte kamper fra kl. 20.45! Selvfølgelig er United et av lagene manager Alex Ferguson trekker fram når han snakker om hvilke lag som kan gå til topps i mesterligaen i mai.

  - Ett av ti lag kan lett vinne trofeet. Du har så mange med historisk tyngde. Ajax har vunnet fire ganger. AC Milan, Bayern München og Juventus har alle vunnet flere ganger. Vi har vunnet to ganger, og da har du ikke engang nevnt Real Madrid, sier Ferguson til nyhetsbyrået PA.

  United starter ballet med hjemmekamp mot Panathinaikos i gruppespillet i kveld.

  - Min filosofi er den samme, vi skal prøve å få 10 poeng så fort som mulig. Det er nok for at vi går til neste runde, sier skotten som egentlig ikke liker at det andre gruppespillet er strøket i år.

  I stedet møtes lagene hverandre i dobbeltkamper, helt fram til finalen.

  - Men det krydrer turneringen litt ekstra, sier han.

  Trolig er Ole Gunnar Solskjær tilbake fra start i kveld. Han spilte en halvtime for Roy Keane mot Charlton i helga, og kapteinen er ennå ikke friskmeldt.

  - Panathinaikos har noe gode spillere med mye erfaring. De spiller god fotball, og har vært ute i Europa mye, sier sir Alex.

  (Dagbladet.no)

SEIERSSUGNE: Manchester United, her ved Tim Howard, Quinton Fortune (t.v) og Nicky Butt, starter mot Panathinaikos i kveld.