Ti personer arrestert etter at Arsenal-fans rev ned Tottenham-skilt

Men klubbene unnslipper straff.

REV NED SKILT: Arsenal-fans rev ned et stort Tottenham-skilt inne på White Hart Lane under gårsdagens ligacupkamp mellom de to London-klubbene. Ti personer ble arrestert for hærverk og ordensforstyrrelse i tumultene. Foto: Ben Stansall / AFP / NTB Scanpix
REV NED SKILT: Arsenal-fans rev ned et stort Tottenham-skilt inne på White Hart Lane under gårsdagens ligacupkamp mellom de to London-klubbene. Ti personer ble arrestert for hærverk og ordensforstyrrelse i tumultene. Foto: Ben Stansall / AFP / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Ikke bare slo Arsenal Tottenham 2-1 i gårsdagens 3. rundekamp i ligacupen på White Hart Lane; på tribunen begikk også flere Arsenal-fans hærverk på London-rivalens stadion ved kampslutt, ved å rive ned et digert skilt Tottenham Hotspur-skilt mellom øvre og nedre del på stadion.

De store og skarpe skiltene ble så kastet ned på tilskuerene på seksjonen under mens de åpenlyst lo og gledet seg over hærverket mot rivalens stadion.

Ingen straff fra FA Opptrinnet førte til at politiet arresterte ti av de verste pøblene for ordensforstyrrelse, straffbart hærverk og overfall under cupkampen.

I ettermiddag ble det klart at det engelske fotballforbundet (FA) ikke straffer verken Arsenal eller Tottenham som klubb for episoden, da de har besluttet at det var en kriminell handling som politiet nå tar seg av videre.

Slåsskamp Ethvert oppgjør mellom Tottenham og Arsenal er intense saker med sterke følelser involvert - men når det fører til hærverk og at skarpe skilt blir slengt veggimellom, så har temperaturen blitt litt for høy.

Og tumultene sluttet ikke der:

Etter kampen tok det fyr igjen, da supportergrupperinger fra de to klubbene havnet i slåsskamp like utenfor stadion.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.