Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Pluss

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

Fotball-VM

Ti spillere å se opp for i VM

Dagbladet har plukket ut ti spillere du bør holde et ekstra godt øye med i årets VM.

FRANSK FINESSE: Corentin Tolisso har gjort det bra for Frankrike i oppkjøringen til VM, og kan bli en nøkkelmann for en av favroittene til å vinne i Russland. Foto: AP Photo
FRANSK FINESSE: Corentin Tolisso har gjort det bra for Frankrike i oppkjøringen til VM, og kan bli en nøkkelmann for en av favroittene til å vinne i Russland. Foto: AP Photo Vis mer

I 2014 fikk James Rodriguez sitt virkelige gjennombrudd på den internasjonale fotballscenen da han storspilte for Colombia. Hvem blir «årets Rodriguez» i Russland?

Vi har plukket ut ti spillere som kanskje ikke er de aller mest kjente for det norske fotballpublikumet, men som vi tror kan slå gjennom for fullt i Russland den neste måneden.

1. Emil Forsberg (Sverige, 26 år)

Forsberg herjet tidvis i det første oppgjøret mot Italia i fjorårets play-off, og har også gjort sakene sine bra i RB Leipzig. Smidig, kreativ og løpssterk. Blir viktig for Sverige hvis de skal ha håp om avansement.

2. Corentin Tolisso (Frankrike, 23 år)

Det er tøff konkurranse på Frankrikes midtbane, men Tolisso ligger godt an til å få spille mye. I motsetning til vrakede Adrien Rabiot leverer Bayern München-spilleren hver gang han får sjansen på landslaget. Smart spiller som passer inn i trener Didier Deschamps måte å spille på.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss

Få tilgang på egne premiumartikler, videodokumentarer, eAvisa og Magasinet.

1 UKE*

PRØV PLUSS

1 kr

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

KJØP 1 UKE*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE* 1 kr uke. Fornyes automatisk til 55,-/uke

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (55 kr/uke) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)

KJØP 1 MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED 99 kr måned. Fornyes automatisk til 99,-/måned

Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (99,-/måned) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 ÅR**

LES LENGRE - BETAL MINDRE

66 kr/mnd

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)

KJØP 1 ÅR**

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 ÅR** 66 kr/mnd i 12 måneder. Fornyes automatisk til 99,-/måned

Abonnementet har 12 måneder avtaleperiode og du betaler 66,-/mnd. Deretter fornyes abonnementet løpende til ordinær pris måned 99 kr. Du kan si opp når som helst, men abonnementet løper ut avtaleperioden. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinærpris etter tilbudsperioden (55,-/uke). Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
  • **Abonnementet har 12 måneder avtaleperiode og du betaler 66,-/mnd. Deretter fornyes abonnementet løpende til ordinær pris måned (99,-). Du kan si opp når som helst, men abonnementet løper ut avtaleperioden.
  • Øvrige abonnement fornyes automatisk til ordinærpris etter tilbudsperioden. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?