Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Tiårets beste lag møtes i kamp

Indianapolis Colts mot New England Patriots.

STOR STJERNE: New England Patriots-spilleren Tom Brady er i toppform og ventes å dominere i storoppgjøret mot Indianapolis Colt. Foto: Scanpix
STOR STJERNE: New England Patriots-spilleren Tom Brady er i toppform og ventes å dominere i storoppgjøret mot Indianapolis Colt. Foto: Scanpix Vis mer

|||To av de mest suksessfulle NFL-lagene det siste tiåret barker sammen søndag. Indianapolis Colts tar imot New England Patriots i en kamp som kan være oppvarming til sluttspillet.

Colts har en kruttsterk statistikk i årets sesong i amerikansk fotball. Åtte seirer, null tap. Det bør skremme Patriots, som bare kan vise til seks seirer og to tap.

Med to av ligaens beste quarterbacker, Tom Brady hos Patriots og Peyton Manning i Colts, som begge er i toppform, kan fansen forvente seg kvalitetspasninger på rekke og rad.

- Alt man får i kamper av dette kaliberet, må man gjøre seg fortjent til, slår Colts-spilleren Dallas Clark fast.

- Man tror man vet hvor motstanderne skal løpe, man håper de løper dit, men de er smarte og kan variere. Det er det som gjør de effektive, sier Clark.

I løpet av de siste ti årene har de to lagene vunnet flere kamper i den vanlige sesongen enn noen andre lag. Indianapolis står med rekken 122-46, mens New England kan vise til 116-52-statistikken.

I løpet av den samme perioden har Colts vært i ni sluttspill, mer enn noen andre lag. Patriots har fått forlenget sesongen i seks år.

Og hvis ikke det er nok til å beskrive gigantoppgjøret; har lagene vunnet Super Bowl i halvparten av de siste åtte årene.

Noe som også kan bidra til motivasjonen i New England-leiren, er at Colts har vunnet 17 kamper på rad i grunnserien. Laget jakter dermed på Patriots-rekorden i ligaen, som er på 21 kamper.

(NTB)


Utforsk andre nettsteder fra Aller Media