Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Tiårets kamp

Ashley Cole og Rio Ferdinand er bare enige om én ting før avspark: Vinneren tar ligagullet.

Følg kampen direkte på Dagbladet.no kl. 21

Sjelden har en ligakamp fått større oppmerksomhet, og Arsenal-manager Arsene Wenger og United-motpart Alex Ferguson har brukt helgen til å kjempe om det psykiske overtaket.

Før avspark på Highbury leder United med tre poeng, med én kamp mer spilt enn londonlaget.

- Jeg tror kampen blir det alle sier den blir: Tiårets kamp, sier Arsenal-back Ashley Cole til London Evening News.

- Vi er de to beste lagene i ligaen og det laget som vinner tror de kan vinne tittelen. Hvis vi vinner og følger det opp føler vi at vi blir mestere igjen. Alt er i våre hender.

United-back Rio Ferdinand sier at hele Storbritannia snakker om møtet med Arsenal i kveld, og at kampen er grunnen til at han forlot Leeds forrige sommer.

- Denne kampen avgjør trolig hele ligasesongen. Selv om det er flere kamper igjen tror jeg denne kampen bestemmer hvem som vinner ligaen, sier stopperen til Sky Sports.

Han minner også Arsenal-gutta på at United endelig leder ligaen.

- Vi har poengene i sekken og jeg vil heller være i vår situsjon enn deres. Men det kan endre seg fort, sier Ferdinand.

Arsenals Wenger påstår at spillerne hans gleder seg til kampen på Highbury i kveld.

- Når du forbereder deg til en kamp som denne, kan du ikke tenke på konsekvensene av tap eller seier. Det er som foran en boksekamp, du regner bare med seier. Taper du får du takle det da. Ikke før, sier Wenger.

Slåsskamp kan det bli både på og utenfor banen i kveld. På midten møtes tøffingene Roy Keane og Patrick Vieira - som begge er friskmeldt.

Og sist gang lagene møttes vant Arsenal FA-cupkampen. David Beckham fikk en fotballsko over øyet - sparket av manager Ferguson i garderoben.

(Dagbladet.no)

UNITED-TAP:</B> Rio Ferdinand og Gary Neville ble slått ut av Fa-cupen av Patrick Vieira og Arsenal.
<B>DUELL:</B> Ashley Cole bryner seg på David Beckham i kveld, dersom ikke Ole Gunnar Solskjær får sjansen på høyreflanken.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media