Tid for hevn

St. Etienne (Dagbladet): Alle hotellene er fulle i en radius av 50 kilometer rundt byen. Det er supporterne også. Og i enden av alt som må ha skjedd i St. Etienne i natt venter Englands store revansje. Maradonas juksemål skal gravlegges.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

For da Diego Maradona lånte Herrens hånd og sendte Glenn Hoddle og England hjem fra Mexico 86, så åpnet han et sår. Hvis det ikke gror i kveld er jeg redd denne byen blir lagt i ruiner.

For følelsene er sterke, og fra England rapporteres det om direkte hat. Det er i dag eller aldri.

Bulldogene klare

Utover kvelden i går var det tilnærmet rolige tilstander i St. Etienne. Rolig i den forstand at ingen hadde begynt å rasere verken barer, bygninger eller hverandre. Men som engelske kollegaer sa der de satt på pressesenteret og bare ventet på trøbbel:

- Vi blir overrasket hvis ikke bulldogene må slippes løs i natt. Med Argentina-England - hvor vi har både Falkland-elementet og Maradonas avgjørende scoring med handa for 12 år siden - er det jo nødt til å bli bråk. England-manager Glenn Hoddle, som var på banen da Maradona scoret det famøse målet, gjør hva han kan for dempe gemyttene. Derfor snakker han ikke om hevn - bare om balanse i regnskapet.

- For oss handler det om få orden i bøkene, sier Hoddle. - Klarer vi det, blir vi værende i VM. Sjøltilliten er høy, alle er friske og optimismen er stor.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer