Tidde og forsvant

De trente, kastet ut fotografene etter 15 minutter og kom aldri til pressekonferansen. Slik gjemte England seg i går kveld.

LISBOA (Dagbladet): Dermed fikk vi ikke engang noen antydninger om manager Sven-Göran Eriksson velger det spekulasjonene har gått på det siste døgnet - Tottenhams Ledley King framfor Liverpools Jamie Carragher som erstatter for skadde John Terry i midtforsvaret.

Vi satt der som noen stuter på Estadio da Luz i går kveld. I et presserom foran et tom podium. Der Svennis skulle sittet og sagt at følelsene og optimismen var på topp i det engelske laget. Isteden dro de altså rett hjem.

Men til TV-rettighetshaverne tok kaptein David Beckham seg ett minutt til å si:

-  Jeg gleder meg veldig til kampen, og til å møte verdensstjerner.

Franskmennene kom imidlertid og gårsdagens jubelsitat kom fra skadde Marcel Dessailly da han ble spurt om hvor sikre Frankrike var på å slå England.

-  Ikke helt sikre. Hadde vi vært det, ville vi ikke vært her og trent. Da ville vi heller sittet hjemme på hotellet med et glass vin.

TAUSE: Verken trener Sven-Göran Eriksson eller kaptein David Beckham tok seg tid til å si ett eneste ord til den skrivende pressen etter treningen i går.