TILBAKE PÅ BRUA: Brasils landslagssjef Luiz Felipe Scolari er tilbake i London og Stamford Bridge, etter at han fikk sparken som Chelsea-manager i 2009. Men denne gangen er det for å lede Brasil i treningskamp, mot Russland i dag. Foto: Kerim Okten / EPA / NTB Scanpix
TILBAKE PÅ BRUA: Brasils landslagssjef Luiz Felipe Scolari er tilbake i London og Stamford Bridge, etter at han fikk sparken som Chelsea-manager i 2009. Men denne gangen er det for å lede Brasil i treningskamp, mot Russland i dag. Foto: Kerim Okten / EPA / NTB ScanpixVis mer

- Tiden min i Chelsea var ikke så dårlig som folk sier

Scolari synes han burde fått mer enn sju måneder.

Luiz Felipe Scolari fikk bare sju måneder som Chelsea-manager før han fikk sparken i 2009. Brasilianeren mener han burde fått mer tid i klubben.

- Tallene ikke ille Da Scolari måtte gå i februar 2009, lå Chelsea på fjerdeplass i den engelske eliteserien og var fortsatt med i både FA-cupen og mesterligaen. Likevel valgte klubbeier Roman Abramovitsj å sparke trenerveteranen.

- Jeg synes ikke tiden min i Chelsea var så dårlig som folk sier. Det viser tallene og kampene vi vant. Jeg synes ikke det var så ille, sier Scolari.

På spørsmål om han fikk nok tid i klubben, svarer han:

- Jeg synes ikke det, men det var en avgjørelse fra ledelsen. Alle steder jeg jobber er jeg kun en arbeidstaker, og hvis noen synes jeg ikke gjør en god jobb, kan de sparke meg. Jeg aksepterer det, sier brasilianeren.

Gode minner Til tross for sin korte periode i klubben, har Scolari gode minner fra tiden i Chelsea.

- Jeg nøt tiden min i Chelsea, og jeg var fornøyd da jeg var her. Det var en av de beste opplevelsene i livet mitt, sier Scolari.

Scolari er tilbake i London for å lede Brasil i landskamp mot Russland i dag. (NTB)