Tidende kongepokal til Jønsson

Stian Boretti og veteranen Amy Jønsson Raaholt vant årets tennis-NM. Hun fikk sin tiende kongepokal.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Boretti og Raaholt var favoritter da turneringen startet, ettersom Norges beste tennispar, Jan Frode Andersen og Caroline Tidemand ikke deltok. Andersen prioriterer kvalifisering til US Open denne uka, mens Tidemand fortalte Dagbladet i dag at hun gir som som tennisspiller i en alder av 20 år.

Collegespiller

Stian Boretti møtte Thomas Haug i finalen. Haug spiller for Holmen, men er sjelden i Norge. For tiden studerer han i USA der han spiller collegetennis. Hans høyeste ranking har vært 43 i USA. Når han ikke studerer i USA er han bosatt i Sveits sammen med sin norske far og britiske mor. Siden han har norsk statsborgerskap får han spille NM.

Boretti vant lett over Haug med settsifrene 6-2, 6-1. I morgen reiser Boretti til Polen der han skal spille to Future-turneringer i ukene som kommer.

Gode ting tre

Amy Jønsson Raaholt fikk endelig sin tiende kongepokal i dag da hun slo Ina Sartz fra Oslo Tennisklubb. Raaholt vant med settsifrene 6-1, 6-7(0), 7-5. De to foregående årene har også Amy Jønsson Raaholt spilt NM-finalen, men begge gangene har hun tapt for Caroline Tidemand.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer