Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Tidenes beste håndballspiller blir Norges finalemotstander

Popovic og Montenegro slo Spania i semifinalen.

TIDENES BESTE: Bojana Popovic legger opp om to dager og kan avslutte en fantastisk karriere med OL-gull. Bare Norge står mellom Montenegro og en sensasjonell seier. Foto: AFP PHOTO/ CHRISTOPHE SIMON
TIDENES BESTE: Bojana Popovic legger opp om to dager og kan avslutte en fantastisk karriere med OL-gull. Bare Norge står mellom Montenegro og en sensasjonell seier. Foto: AFP PHOTO/ CHRISTOPHE SIMON Vis mer

Bojana Popovic legger opp om to dager og kan avslutte en fantastisk karriere med OL-gull. Bare Norge står mellom Montenegro og en sensasjonell seier.

I torsdagens semifinale vant Balkan-laget 27-26 over Spania. Popovic er av de fleste regnet som tidenes beste utespiller i håndball. Hun har vunnet seks mesterligatitler totalt for tre klubber (Slagelse, Viborg og Buducnost Podgorica).

Montenegro er et virkelig håndballand, men de siste dagene har nasjonen med bare 650.000 innbyggere tatt helt av.

Popovic er den store stjernen. Norge har bare møtt Montenegro én gang. Det ble 28-27-seier i VM i fjor.

Popovic har en bronsemedalje fra VM i 2001. Da spilte hun for Jugoslavia og tapte 33-34 etter ekstraomganger for Norge i semifinalen.

Med seg på laget denne gangen har hun også Katarina Bulatovic, en sluggerskytter.

De to spillerne er toppscorere i OL-turneringen med til sammen 84 mål.

Norge får noe å bite i lørdag.

(NTB)


Utforsk andre nettsteder fra Aller Media