<strong>DRIBLEKONGEN:</strong> 6. oktober er det 30 år siden driblekongen Roald Kniksen Jensen døde med fotballskoene på. Her er han i aksjon som 19-åring mot Sverige i en EM-kvalifiseringskamp i Malmø. Kampen endte 1-1. Foto: NTB Scanpix
DRIBLEKONGEN: 6. oktober er det 30 år siden driblekongen Roald Kniksen Jensen døde med fotballskoene på. Her er han i aksjon som 19-åring mot Sverige i en EM-kvalifiseringskamp i Malmø. Kampen endte 1-1. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Roald Kniksen Jensen

Tidenes beste norske spiller døde med landslagsdrakta og fotballskoene på

- Jeg fikk den samme følelsen som da John F. Kennedy ble skutt, sier Davy Wathne om sin store helt, Roald Kniksen Jensen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Jeg husker nøyaktig hvor jeg var. Hvor jeg satt i redaksjonen da vi fikk høre at Kniksen var død. Det var totalt uvirkelig. Jeg fikk den samme følelsen som da John F. Kennedy ble skutt.

6. oktober er det 30 år siden.

Davy Wathne forteller om sekunder i fullstendig sjokk i sportsredaksjonen til Bergens Tidende.

- Det hadde vært god stemning i redaksjonen. Brann var i cupfinalen. Ja, det var bra. Men så ble alt snudd opp ned. Kniksen døde altfor tidlig. Han var jo bare 44 år, forteller Wathne til Dagbladet.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer