DEN BESTE: Tom Brady tangerte barndomsheltens rekorder i sin fjerde Super Bowl seier. Foto: REUTERS/Brian Snyder
DEN BESTE: Tom Brady tangerte barndomsheltens rekorder i sin fjerde Super Bowl seier. Foto: REUTERS/Brian SnyderVis mer

- Tidenes beste quarterback

Tangerte barndomsheltens rekord.

(Dagbladet:) New England Patriots slo Seattle Seahawks 28-24 i en høydramatisk kamp i natt, som ble avsluttet med et masseslagsmål.

Etter at New England-laget hadde hentet opp en ti poengs ledelse, kunne laget til slutt heve trofeet - og Tom Brady (37) ble en av tidenes beste quarterbacks.

Med sin fjerde Super Bowl-ring og tredje MVP-pris (Most Valuable Player, journ. anm.), tangerte Brady barndomshelten Joe Montana sine fire Super Bowl-seiere.

I tillegg slo han Montanas rekord for antall touchdownpasninger, som nå er på tolv. I andre quarter tangerte han rekorden, men til slutt gikk han altså forbi helten fra barndommen.

- Det trenger ikke diskuteres lenger, Brady er tidenes beste quarterback, mente Viasats NFL-studio etter kampen, og det allerede før Brady hadde mottatt MVP-prisen.

Skuffet Det var mange som ikke trodde Patriots ville vinne etter den horrible starten på andre halvdel av kampen, og sosiale medier var fullt av meldinger om at Tom Brady spilte dårlig.

To pasninger bommet han grovt på, og spillet snudde. Dette førte så til at Seahawks fikk to touchdowns.

Men da det gjaldt som mest, kom han tilbake og løftet laget dit det skulle være, og sørget for både egne rekorder og lagets rekord på tipoengs-opphentinga.