Tidenes drama. Kroatia gjorde det helt utenkelige: - Det er ufattelig. Helt sykt

Norge hadde ikke trengt å slå Frankrike likevel.

UTROLIG: Kroatia slo Polen med 14 mål foran polske fans og tok seg videre til semifinalen sammen med Norge på sensasjonelt vis. Foto: AFP / ATTILA KISBENEDEK
UTROLIG: Kroatia slo Polen med 14 mål foran polske fans og tok seg videre til semifinalen sammen med Norge på sensasjonelt vis. Foto: AFP / ATTILA KISBENEDEK Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Polen - Kroatia 23-37 (10-15)

KRAKOW/OSLO (Dagbladet): De polske spillerne virket lamslått etter å ha tapt med 14 mål for Kroatia. Resultatet betyr at vertsnasjonen er ute av EM på mest mulig dramatisk vis, og det foran øynene på 16 000 hjemmesupportere. Blant dem landets president, Andrzej Duda.

- Jeg har bare lyst til å legge meg og gjemme hodet mitt under puta. Jeg kan ikke forstå hvordan vi kunne tape så mye. Vi trodde vi skulle vinne denne kampen. At dette kunne skje her i Polen, med 16 000 fans på tribunen, det er ikke til å skjønne, sier den 22 år gamle polakken Maciej Gebala til Dagbladet.

- Et sjokk Polens yngste spiller støttet seg til rekkverket i pressesonen mens han forsøkte å analysere hva som gikk galt. Likevel kom han ikke frem til noe godt svar.

Det eneste han kunne konstatere, var at det polske laget hadde skuffet en hel nasjon.

- Jeg er trist. Supporterne våre har rett til å være sinte på oss. Det er bare logisk. Dette skal ikke skje. De har støttet oss fra starten av, men så gjør vi dette, sier Gebala.

- Hvordan forklarer du det?

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer