Kvalifisering til Eliteserien: Brann - Jerv.

- Tidenes drama

Etter en svak sesong hadde Brann kniven på strupen i kvalikkampen mot Jerv. Oppgjøret var av det nervepirrende slaget og måtte avgjøres med straffer.

HØYDRAMATISK: En kamp for historiebøkene! Jerv er klare for Eliteserien for første gang, etter de senket Brann ned til OBOS-ligaen den 15. desember. Video: Norsk Fotball Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Brann - Jerv 4-4 (7-8 etter straffespark)

INTILITY ARENA (Dagbladet): - De har hatt en helt grusom sesong og totalt sett har det vært en skandale. Hvis Brann holder plassen har de unngått en ny katastrofe, sa Erik Huseklepp til Dagbladet like før avspark.

Og skandalen ble fullkommen. Etter et drama av den sjeldne sorten er det Jerv som skal spille i Eliteserien neste år, mens Brann er klare for OBOS-ligaen.

Må revansjere seg

Etter kampen var det en skuffet Sivert Heltne Nilsen som snakket med Dagbladet. Han ergret seg over at Brann ikke klarte å sette sjansene sine.

- Det er en del av spillet. Det er en gjenganger med oss denne høsten. Vi har ikke klart å sette ballen i mål. Det handler om kvalitet, men vi slipper jo også inn fire mål.

- Hvordan er det inne i Brann-garderoben nå?

- Det er selvfølgelig tung stemning. Man er jo ikke akkurat glad for å rykke ned, men det er realiteten. Nå handler det om å komme seg tilbake og revansjere det her, sier Heltne Nilsen til Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer