Tidenes dyreste fotballkamp i Norge

Billigste billett til treningskampen er 500 kroner.

TILBAKE I OSLO: Liverpool og Steven Gerrard møtte Vålerenga i fjor sommer, i august spiller de engelske serietoerne mot Lyn på Bislett. Foto Knut Falch / SCANPIX
TILBAKE I OSLO: Liverpool og Steven Gerrard møtte Vålerenga i fjor sommer, i august spiller de engelske serietoerne mot Lyn på Bislett. Foto Knut Falch / SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet.no) Hvis du er medlem av Lyn koster et sesongkort på Ullevaal 750 kroner.

Det samme Lyn-medlemmet må ut med 500 kroner for å se klubben i sitt hjerte mot Liverpool 5. august. Og da må supporteren sitte i svingen, et godt stykke unna mål.

Den dyreste billetten til treningskampen på seinsommeren koster 785 kroner - dette er tidenes dyreste fotballkamp i Norge. Norske Liverpool-supportere føler nå at de blir utnyttet.

- Det er hårreisende. Vi føler vi blir flådd og at arrangørene utnytter populariteten til Liverpool. Dette er jo svartebørspriser, sier formann Pål Christian Møller i Liverpools supporterklubb til Dagbladet.

Ville spille på UllevaalÅrsaken til de stive prisene er ifølge Lyn-ledelsen at kampen endte på Bislett. Oslo-klubben ønsket opprinnelig å spille mot de engelske serietoerne på Ullevaal, men VIF kan få hjemmekamp i Europa League dagen etter - og Lyn kan ikke vente på Uefa-trekningen med tanke på billettsalget.

Da Dagbladet snakket med Liverpools norske supporterklubb etter at det ble kjent at engelskmennene kommer til Norge, uttalte daglig leder Tore Hansen at han regnet med en billettpris mellom 400 og 600 kroner.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer