Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Tidenes dyreste Viking-spiller

Uwe Rösler skryter av holdningene til Martin Fillo.

(Dagbladet.no): Det tsjekkiske stortalentet Martin Fillo blir Viking-spiller. Ifølge Stavanger Aftenblad blir prisen 10 millioner kroner.

Dette er det meste stavangerlaget har betalt for en spiller noen gang.

- Vi har pratet mye sammen på jevnlig basis. Holdningene og hans ønske om å spille for Viking er grunnen til at vi har jobbet så hardt for å få ham hit, sier Viking-trener Uwe Rösler til klubbens hjemmesider.

Vel å merke gjenstår legesjekk og personlig kontrakt før avtalen er helt i boks, men Viking har blitt enig med Fillos gamle klubb, Viktoria Plzeň.

21-åringen er kaptein på Tsjekkias U21-landslag, og han var også ønsket av italienske Palermo samt flere klubber i tysk 2. bundesliga.

TALENTFULL: Martin Fillo har scoret bra med mål i en defensiv liga som den tsjekkiske. Nå får han sjansen i norsk tippeliga. Foto: KOEN VAN WEEL/REUTERS/SCANPIX
TALENTFULL: Martin Fillo har scoret bra med mål i en defensiv liga som den tsjekkiske. Nå får han sjansen i norsk tippeliga. Foto: KOEN VAN WEEL/REUTERS/SCANPIX Vis mer
Tidenes dyreste Viking-spiller
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media