- Tidenes leder

Manchester United-manager Alex Ferguson nevner én god grunn til at han tror de kan slå seg fram til finalen i Champions League i kveld: Roy Keane.

- For meg er Roy Keane en spiller som dukker opp bare en gang i løpet av livet, og jeg er henrykt over at han er spilleklar til kveldens kamp. Det er et kjent faktum at han trolig er den mest innflytelsesrike spilleren vi noen gang har hatt i denne klubben, sier Sir Alex foran kveldens returmøte mot tyske Bayer Leverkusen i Champions League-semifinalen.

Må vinne

Med 2- 2 fra Old Trafford sist onsdag må United vinne i Tyskland i kveld.

Og Ferguson er overbvist om at Keanes tilstedeværelse kan være det lille ekstra som kan bringe United til klubbens andre Champions League-finale på fire år.

Keane misset finalen på grunn av karantene da Solskjær dundret inn seiersmålet mot Bayern München i 1999.

Han oppleve det samme i år igjen. Med gult kort i kveld må Keane stå over en eventuell finale mot Real Madrid eller Barcelona på Hampden Park 15. mai.

Men Ferguson tror ikke det vil bremse Keane i kveld.

Laget først

- Roy Keane setter laget foran egne ambisjoner. Han spiller med ærlighet, så får vi håpe dommeren forstår spillets natur og viktigheten av denne kampen, sier Ferguson.

Med en skadefri Keane på plass tror den mektige United-sjefen også at laget vil vise seg fra en annen side enn den skuffende 2- 2 kampen for seks dager siden.

- Med Keane på plass vil vi spille bedre enn sist.

Lover Ferguson.

NB! Ronny Johnsen er friskmeldt igjen etter tre nye uker på skadelista, og er aktuell fra start i kveldens kamp - i skadde Gary Nevilles fravær. Førstekeeper Fabien Barthez sto over treninga i går på grunn av skade, og er usikker.

STJERNE: - Roy Keane er en spiller som dukker opp bare en gang i løpet av livet, sier Alex Ferguson. Her fra gårsdagens United-trening på BayArena i Tyskland. I bakgrunnen Ronny Johnsen som er friskmeldt igjen.