Aldri vært tettere i Eliteserien:

Tidenes nedrykksdrama: - Det går en faen i meg

Frode Kippe kan bli den første kapteinen som rykker ned med Lillestrøm siden de kom opp i toppdivisjonen i 1975. Kampen på søndag blir hans siste og viktigste i karrieren.

NERVER: Frode Kippe håper han slipper å være med å rykke ned med sitt kjære Lillestrøm. Søndag er det slutt på karrieren, uansett utfall. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet
NERVER: Frode Kippe håper han slipper å være med å rykke ned med sitt kjære Lillestrøm. Søndag er det slutt på karrieren, uansett utfall. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

LARVIK (Dagbladet): - Dette er kanskje den enkeltkampen som har vært viktigst siden jeg kom til klubben.

Slik oppsummerer Frode Kippe dramaet som venter søndag kveld. Seks lag kan rykke ned. Ett av dem er Lillestrøm. Et annet er motstander Sarpsborg 08.

Det var tapet for Ranheim sist helg som sørger for at LSK virkelig skjelver i buksene.

- Jeg satt på benken der med ordentlig puls under hele kampen. Det har jeg ikke opplevd før. Det blir nok enda verre på søndag, sier Frode Kippe til Dagbladet på Farris Bad i Larvik.

Hit har LSK «stukket av» for å mobilisere fram mot skjebnekampen.

Den snart 42 år gamle midtstopperen gir seg etter 20 sesonger i klubben. Han har opplevd 22 år på toppnivå. Mannen fra Kolbotn hadde nok neppe sett for seg å avslutte karrieren på denne måten, da han tidlig i høst bestemte seg for å legge opp. Da så det bra ut for LSK. Men de ti siste kampene har passert uten seier for «Kanarifugla».

- Jeg hadde håpet på en litt roligere avslutning hvor jeg kunne spilt og bidratt litt mer. Men blir det seier og at vi berger plassen blir det en deilig avslutning på alle mulige måter uansett. Jeg skal ikke legge skjul på at det hadde vært deilig å slippe denne kampen, men sånn er det.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer