STOR OPPGAVE: Manchester City fikk det vanskelig i første kamp av CL-kvartfinalen mot Liverpool. For å ta seg videre i konkurransen må de klare noe bare to lag har klart tidligere. Foto: NTB Scanpix/Paul Currie/BPI/REX/Shutterstock
STOR OPPGAVE: Manchester City fikk det vanskelig i første kamp av CL-kvartfinalen mot Liverpool. For å ta seg videre i konkurransen må de klare noe bare to lag har klart tidligere. Foto: NTB Scanpix/Paul Currie/BPI/REX/ShutterstockVis mer

Champions League:

Tidenes opphentinger i Champions League

Manchester City har en tøff oppgave foran seg i dagens returoppgjør mot Liverpool i Champions League. Bare to ganger tidligere har et lag gått videre etter å ha tapt første kamp med tre eller flere mål.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

(Dagbladet): Etter å ha tapt første kamp 3-0 skal det mye til for at Manchester City tar seg videre i Champions League når Liverpool kommer på besøk til Etihad tirsdag. Det vil imidlertid ikke være første gang et lag overkommer høye odds for å ta seg videre i turneringen. Dette er tidenes største opphentinger i Champions League.

4 mål:

Barcelona - PSG (0-4, 6-1), 8-delsfinale 2016/17

Pep Guardiola og hans mannskap trenger ikke se særlig langt tilbake for å finne inspirasjon før Liverpool-kampen. I fjorårets sesong skapte Guardiolas tidligere lag historie da de kom tilbake etter å ha tapt første oppgjør i åttendedelsfinalen mot PSG 4-0.

Etter å ha blitt rundspilt i Paris startet Barcelona langt bedre på eget gress, og tok ledelsen ved Luis Suarez etter bare tre minutter. Etter et selvmål av Layvin Kurzawa og en scoring av Lionel Messi var Barca oppe i 3-0 etter 50 minutter, og håpet var for alvor tent.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • *Fornyes automatisk til ordinær pris etter gratisperioden (99 kr/mnd).
  • Alle abonnement fornyes automatisk når perioden utløper, men det er ingen bindingstid.
  • Du kan si det opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn