Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Pluss

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

Champions League:

Tidenes opphentinger i Champions League

Manchester City har en tøff oppgave foran seg i dagens returoppgjør mot Liverpool i Champions League. Bare to ganger tidligere har et lag gått videre etter å ha tapt første kamp med tre eller flere mål.

STOR OPPGAVE: Manchester City fikk det vanskelig i første kamp av CL-kvartfinalen mot Liverpool. For å ta seg videre i konkurransen må de klare noe bare to lag har klart tidligere. Foto: NTB Scanpix/Paul Currie/BPI/REX/Shutterstock
STOR OPPGAVE: Manchester City fikk det vanskelig i første kamp av CL-kvartfinalen mot Liverpool. For å ta seg videre i konkurransen må de klare noe bare to lag har klart tidligere. Foto: NTB Scanpix/Paul Currie/BPI/REX/Shutterstock Vis mer

(Dagbladet): Etter å ha tapt første kamp 3-0 skal det mye til for at Manchester City tar seg videre i Champions League når Liverpool kommer på besøk til Etihad tirsdag. Det vil imidlertid ikke være første gang et lag overkommer høye odds for å ta seg videre i turneringen. Dette er tidenes største opphentinger i Champions League.

4 mål:

Barcelona - PSG (0-4, 6-1), 8-delsfinale 2016/17

Pep Guardiola og hans mannskap trenger ikke se særlig langt tilbake for å finne inspirasjon før Liverpool-kampen. I fjorårets sesong skapte Guardiolas tidligere lag historie da de kom tilbake etter å ha tapt første oppgjør i åttendedelsfinalen mot PSG 4-0.

Etter å ha blitt rundspilt i Paris startet Barcelona langt bedre på eget gress, og tok ledelsen ved Luis Suarez etter bare tre minutter. Etter et selvmål av Layvin Kurzawa og en scoring av Lionel Messi var Barca oppe i 3-0 etter 50 minutter, og håpet var for alvor tent.

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?