- Tidenes ran

SOFIEMYR (Dagbladet): I kampens siste sekund satte Trondheims-Ørn-innbytter Linn Nyrønningen inn det meget ufortjente seiersmålet. - Dette må være tidenes ran, vedgår lagkaptein Gøril Kringen.

Ingen tvil om at Kolbotn hadde fortjent å vinne hjemme på Sofiemyr i går. Anført av banens desidert beste spiller, midtbanejuvelen Solveig Gulbrandsen, skapte serielederen et utall store målsjanser i begge omgangene. Til ingen nytte. Ballen ville ikke i mål, og nå kan Kolbotn vente seg hard kamp både fra Asker (to poeng bak) og Trondheims-Ørn (tre poeng bak) om seriemesterskapet.

- I perioder var det bare ett lag på banen. Vi skapte bare to målsjanser og scoret på begge. Tidligere i år har vi spilt bra og tapt. Vår nye resept må bli å spille skikkelig ræva og vinne, ler Gøril Kringen som nå tror på trøndersk gull.

- Da vi tapte for Røa for fjorten dager siden, avskrev vi oss sjøl i gullkampen. Nå er vi med igjen og har alle muligheter til å avgjøre det sjøl. Vi har igjen hjemmekamper både mot Asker og Kolbotn. Jeg tror Kolbotn blir stressa nå. Neste runde har de Asker borte, sier Kringen.

- Min skyld

Ingen var så deppa etter tapet i går som Kolbotn-angriper Christine Bøe Jensen. På overtid på stillingen 1-1 fikk hun stå helt alene med Trondheims-Ørn-målvakt Ingrid Hjelmseth på femmeteren.

- Herre Gud, jeg er skuffa over meg sjøl. Hadde jeg putta, ville vi vunnet kampen. Jeg ventet på at keeper skulle gå ned. Da hun ikke gjorde det, ble jeg ubesluttsom. Jeg må ta på meg en del av skylda for at vi tapte. Hadde vi enda greid uavgjort, ville det fremdeles sett greit ut. Nå puster Asker og Trondheims-Ørn oss i nakken, sier Bøe Jensen. Bare sekunder etter Bøe Jensens miss, på den andre siden av banen, gjorde innbytter Linn Nyrønningen dagen heltrøndersk.

- Kjempedeilig å score i kampens aller siste sekund. Det var herlig lønn for strevet, for jeg sleit fælt med innbytterpust, sier Nyrønningend som bare spilte en halv omgang.

- Som Lyn

Banens elegant, Solveig Gulbrandsen, fant liten trøst i å ha levert en strålende kamp krydret med et nydelig mål.

- Det er som med Lyn dette her. Vi leder serien klart hele veien, og så sliter vi mot slutten. Men vi blir ikke bundet av at vi har rota oss vekk i de to siste kampene. Vi må bare gå ut på banen og vise at vi er best. Og i semifinalen i cupen garanterer jeg at vi skal slå Trondheims-Ørn, sier Solveig Gulbrandsen.

OVERKJØRT: Trondheims-Ørns kaptein Gøril Kringen synes seieren over Kolbotn var direkte ufortjent: - I perioder ble vi rett og slett overkjørt, men nå går vi for seriegull, gliser hun. Her i duell med Solveig Gulbrandsen.