- Tidenes toppscorer? Imponerende!

Messi scoret hattrick og satte rekord i sjumålsseier.

(Dagbladet): Barcelona - Osasuna 7-0.

Lionel Messi er tilbake i bra slag, og la i dag nok en rekord til sin endeløse rekke av passerte milepæler.

Med tre mål mot Osasuna i dag, er han nå den mestscorende spilleren i Barcelonas klubbhistorie. Argentineren har satt inn 371 mål for den katalanske klubben, og passerte dermed Paulino Alcántara som toppet lista med 369 mål for Barca.

- Tidenes toppscorer? Det er imponerende. Det var mye snakk om det, nå har jeg gjort det. Og så går vi videre, det er flere målsetninger, sier Messi ifølge Twitter-kontoen Barcastuff.

Messi har virkelig kommet i gang igjen etter mye skadetrøbbel tidligere i sesongen. Han er den første i de fem store europeiske ligaene til å runde ti seriemål, melder statistikkbyrået Infostrada på Twitter.

- Jeg føler meg bra. Jeg er på vei tilbake etter skaden, har funnet tilbake rytmen og har mer selvtillit. Jeg tror jeg er helt frisk igjen nå, sier Messi.

Det neste på programmet nå, er El Clasico på Santiago Bernabeu om en uke. Barcelona ligger på tredjeplass i La Liga og har fire poeng å ta igjen på erkerivalen Real Madrid, som topper tabellen foran Atletico.

- Vi håper å spille en god kamp. Det blir veldig vanskelig. Vi vil prøve å vinne, så vi kan være med i kampen om ligatittelen til siste slutt, sier Messi.

TOK BALLEN OG GIKK: Lionel Messi fikk med seg matchballen etter sesongens tredje hattrick. Dagens tre mål betyr at han er tidenes mestscorende spiller i Barcelona. Foto: Josep Lago, AFP / NTB Scanpix
TOK BALLEN OG GIKK: Lionel Messi fikk med seg matchballen etter sesongens tredje hattrick. Dagens tre mål betyr at han er tidenes mestscorende spiller i Barcelona. Foto: Josep Lago, AFP / NTB Scanpix Vis mer