Premier League

- Tidenes United-spiller

På puben The Old Nags Head i Manchester henger 300 bilder av George Best. Han er den mange mener er tidenes United-spiller.

LEGENDE: George Best spilte i Manchester United på 60- og 70-tallet. Dette bildet er fra 1971, da United slo Coventry 3-2 må Highfield Road. Foto: NTB Scanpix
LEGENDE: George Best spilte i Manchester United på 60- og 70-tallet. Dette bildet er fra 1971, da United slo Coventry 3-2 må Highfield Road. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

MANCHESTER (Dagbladet): Den profilerte journalisten Paul Hirst i The Times bruker ikke lang tid på å tenke når vi møtes over en kaffekopp på Old Trafford:

- Du hadde Sir Bobby Charlton og George Best. De var begge entertainere som løftet massene. Men ingen var bedre enn Best på å underholde. Jeg mener George Best er tidenes United-spiller foran Charlton og Eric Cantona, sier Hirst.

Gjør et sommerkupp på Dagbladet Pluss

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Sommerkupp: Spar 80 % på kvartalsabonnement!

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer. Få full tilgang ved å abonnere på Dagbladet Pluss. Akkurat nå får du 80 % rabatt på kvartalsabonnement.

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

99,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)
Sommerkupp - 80 % rabatt!

49,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

795,-

1 år

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer