Tidenes vinnersjanse

De rutinerte gamblerne på Leangen mener travspillet har blitt ren lotto.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

OSLO/TRONDHEIM (Dagbladet): Hvis noen klarer å prikke inn riktig hest i alle sju løp på V75-kupongen under lørdagens løp på Momarken, og i tillegg er alene om det, vil de stikke av med en premie på rundt 48 millioner kroner. Tidenes desidert høyeste premiesum i Norge.

- Jokerpotten, en form for bonuspott, har vokst og vokst, og er nå på ca. 42 millioner. Den første som er alene om å ha sju rette i V75, vinner hele potten. I tillegg får spilleren med seg gevinsten fra den vanlige runden, og premien blir derfor på litt over 48 millioner, sier Johan Kvarme, markedsdirektør i Norsk Rikstoto, til Dagbladet.

- Det er den største gevinstmuligheten i det norske markedet noensinne. Den gamle rekord er på 17,3 millioner, forteller Kvarme.

Suksess

Om det er sjansen for jokerpotten som lokker er usikkert, men V75 har denne høsten opplevd en sterk økning. V75 har doblet omsetningen, og stadig flere forsøker vinnerlykken på travbanen.

- Det er veldig mange som tidligere spilte Lotto, som nå spiller V75 eller Lyntoto, og vi har hatt en veldig suksess. Vi er overbevist om at sjansen for å vinne den største premien har fått flere til å spille på hest enn den tradisjonelle kundekretsen, sier Kvarme.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.