Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Tidlig sesongslutt for Martinsen etter røff takling

- Akkurat nå spiller jeg for å ha en jobb her neste sesong.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Andreas Martinsen fikk drøyt to minutter på isen før han ble utvist for en røff takling da Colorado Avalanche avsluttet NHL-sesongen med 3-5-tap mot Anaheim Ducks.

Midt i første periode skjedde episoden som avsluttet nordmannens debutsesong i verdens tøffeste ishockeyliga. Ducks-løperen Ryan Garbutt hadde gitt fra seg pucken i god tid før Martinsen deiset inn i ham med skulderen rett i kjeven på canadieren.

Martinsen havnet i et kort basketak med en annen Ducks-spiller etter taklingen, før han fikk kampstraff og måtte forlate isen for kvelden.

Faktisk kan lørdagens minutter bli de siste Martinsen får spille på NHL-isden. Den storvokste, norske løperen har bare kontrakt med Avalanche ut sesongen, og framtiden er uviss.

- Akkurat nå spiller jeg for å ha en jobb her neste sesong. For øyeblikket vet jeg ingenting. Ledelsen har sagt de ikke vil diskutere kontrakter før etter at sesongen er over, sa Martinsen til VG før kampen.

Allerede før duellen mot Ducks var det klart at Avalanche ikke er blant de 16 lagene som når sluttspillet i NHL. Dermed har laget fra Denver, Colorado gjort sin siste innsats for våren.

Gjestene fra Anaheim, som allerede var sikret sluttspill, var hvassest fra start i grunnspillets siste kamp. Cam Fowler, Jakob Silfverberg og nevnte Garbutt scoret målene som sendte laget opp i 3-0-ledelse.

Scoringer av Nick Holden og Jarome Inigla skapte ny spenning før tredje periode, men da punkterte Ryan Getzlaf og Silfverberg kampen. Zach Redmond scoret Avalanches siste mål kort tid før slutt.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Hele Norges coronakart