Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Jernade Meade til Aafk

Tidligere Arsenal-spiller klar for Aalesund

Aalesund har sikret seg engelske Jernade Meade på fri overgang. 25-åringen har tidligere spilt ligacup- og mesterligafotball for Arsenal.

TIL AAFK: Tidligere Arsenal-spiller Jernade Meade, her fra en ligacup-kamp mot Reading, er klar for Aalesund. Foto: NTB Scanpix/AP Photo/Kirsty Wigglesworth
TIL AAFK: Tidligere Arsenal-spiller Jernade Meade, her fra en ligacup-kamp mot Reading, er klar for Aalesund. Foto: NTB Scanpix/AP Photo/Kirsty Wigglesworth Vis mer

Meades forrige arbeidsgiver var svenske AFC Eskilstuna, som forrige sesong rykket ned fra Allsvenskan. Nå skal han spille under Lars Bohinen i 1. divisjon.

- Jeg ønsket nye nytt, og da Lars ringte meg hadde vi en god prat. Dette er en klubb som ønsker å kjempe om opprykk tilbake til øverste nivå i Norge, og det er noe jeg ønsker å være med på, sier Meade til Aalesunds nettsider.

Ifølge sunnmørsklubben kan han spille på både backplass og venstrekant.

- Det er snakk om en spennende og rask spiller med et godt offensivt register. Defensivt er han en terrier som klinker til med engelsk mentalitet, sier Bohinen til Sunnmørsposten.

Meade var i Arsenal-systemet mellom 2004 og 2013. Engelskmannen fikk sin A-lagsdebut i Arsenals elleville 7-5-seier over Reading i ligacupen i oktober 2012. Samme høst spilte han også for London-laget mot Olympiakos i mesterligaen.

Han fikk ellers lite spilltetid under Arsène Wenger. Sommeren 2013 gikk han til Swansea, men der spilte han ikke en eneste kamp. Han led samme skjebne på utlån i Luton Town.

Først da Meade kom til Hadley, St. Albans og AFC Eskilstuna fikk han regelmessig spilletid.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling