VERDENSMESTER: Den tidligere bokseproffen Hector Camacho er død, etter å ha bli skutt i ansiktet under et narkooppgjør tirsdag denne uka. Foto: NTB Scanpix
VERDENSMESTER: Den tidligere bokseproffen Hector Camacho er død, etter å ha bli skutt i ansiktet under et narkooppgjør tirsdag denne uka. Foto: NTB ScanpixVis mer

Tidligere bokseproff Hector «Macho» Camacho (50) er død

Skutt under narkooppgjør.

(Dagbladet): Den tidligere verdensmesteren i boksing, Hector «Macho» Camacho (50) fra Puerto Rico, har omkommet etter at han tirsdag ble skutt i ansiktet.

Det melder Fox News

«Macho» ble erklært hjernedød etter skuddramaet.

Sammen med en venn satt han i en parkert bil utenfor en bar i hjemlandet, i det polititet tror kan dreie seg om et narkooppgjør.

Ifølge den britiske avisa The Guardian ble det funnet ni poser med kokain i vennens lommer, og en tiende pose utenfor bilen. Den andre personen i bilen, en 49 år gammel venn av bokseren, døde på stedet.  

Dagbladet skrev tidligere denne uka at legene først trodde at de skulle klare å redde Camachos liv, men skadene var verre enn først antatt. 

Camachos mor, Maria Mathias, fortalte derfor under en pressekonferanse fredag at bokseproffen kom til å bli koblet ut av kunstig koma i løpet av helga.

- Vi har gjort alt vi kan. Vi må dessverre si at Macho Camacho har dødd, han er hjernedød, sa doktor Ernesto Torres, ifølge avisa tidligere denne uka. 

Comacho ble 50 år.

I ACTION: Her utveksler Hector «Macho» Camacho (t.h.) og «Golden Boy» Oscar De La Hoya slag under en av Hectors mange kamper. Bildet er fra 1997. Foto: NTB Scanpix
I ACTION: Her utveksler Hector «Macho» Camacho (t.h.) og «Golden Boy» Oscar De La Hoya slag under en av Hectors mange kamper. Bildet er fra 1997. Foto: NTB Scanpix Vis mer