BRANN SNUR: Christian Kalvenes (midten) har trent med Brann og nå tygger veteranen på et tilbud fra vestlandsklubben. Foto: AFP/ANDREW YATES
BRANN SNUR: Christian Kalvenes (midten) har trent med Brann og nå tygger veteranen på et tilbud fra vestlandsklubben. Foto: AFP/ANDREW YATESVis mer

Tidligere Burnley-proff på vei til Brann

Har likevel råd til Kalvenes.

|||Tidligere Burnley-proff Christian Kalvenes kan likevel bli Brann-spiller.

Kalvenes' rådgiver, Per Ove Ludvigsen var i møte med ledelsen i Brann tirsdag, skriver Bergens Tidende. Siden Olafur Bjarnason forlater klubben 1. august, er det igjen blitt aktuelt å hente Kalvenes.

- Christian Kalvenes er helt klart en midtstopper som står på vår liste. Han har allerede trent med klubben, vært aktuell tidligere, og økonomien i dette er overkommelig for Brann, sier daglig leder Lars Moldestad til Bergens Tidende.

Kalvenes er for tiden klubbløs etter at han ble løst fra kontrakten med Burnley i april. Han var tidligere i år på vei til bergensklubben, men da hadde ikke Brann råd til lønnen hans.

- Jeg har diskutert dette med Christian. Nå skal han tenke litt på saken, så regner jeg med at vi kommer med en tilbakemelding til Brann i løpet av en dag eller to, sier Ludvigsen. Dersom Kalvenes går til Brann, blir han spilleklar 1. august.

(NTB)