DÅRLIG STEMNING: Keeper Rune Almenning Jarstein fikk høre det av Salomon Kalou på Hertha Berlin-trening i helgen. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
DÅRLIG STEMNING: Keeper Rune Almenning Jarstein fikk høre det av Salomon Kalou på Hertha Berlin-trening i helgen. Foto: Heiko Junge / NTB scanpixVis mer

Tidligere Chelsea-stjerne i strupen på Rune Jarstein:
- Det så kanskje voldsomt ut

Rune Almenning Jarstein kranglet med tidligere Chelsea-spiller Salomon Kalou på første dag av Hertha Berlings sesongoppkjøring.

Ifølge Eurosport , som har sitert den tyske avisen Bild, kjeftet den norske landslagskeeperen på Kalou da 31-åringen mistet ballen på trening. Kalou svarte med å løpe 20 meter, ta tak i genseren til keeperen og gi ham en skjennepreken.

Ifølge Bild måtte kaptein Vedad Ibisevic inn og skille de to.

- Salomon likte nok ikke tonen til Rune. Jeg likte det jeg så, det viser at vi har et lag med ledere, sier Hertha-trener Pal Dardai til Bild, ifølge Eurosport.

- Det så kanskje litt voldsomt ut. Rune klaget fordi han ville ha meg til å spille raskere, så jeg ga ham bare min mening. Vi har skværet opp og jeg har ikke noe problem med Rune, sier Kalou.

Hertha Berlin startet oppkjøringen sin søndag. Den tyske klubben, som også har Per Ciljan Skjelbred i troppen, sesongåpner mot Stuttgart 19. august.

(NTB)