Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Tidligere City-spiller klar for Norwich

Lånes ut til Premier League-klubben.

TIL NORWICH: Javier Garrido er tidligere Manchester City-spiller. Nå er han klar for Norwich. Foto: AP Photo/Simon Dawson)*
TIL NORWICH: Javier Garrido er tidligere Manchester City-spiller. Nå er han klar for Norwich. Foto: AP Photo/Simon Dawson)* Vis mer

Norwich styrker laget foran sesongåpningen. Tidligere Manchester City-spiller Javier Garrido hentes inn på et sesonglangt lån fra Lazio.

Garrido klarte aldri å etablere seg i City og har heller ikke vært fast i den italienske hovedstadsklubben. Norwich-manager Chris Hughton derimot er overbevist om at at 27-åringen blir en nyttig tilvekst på Carrow Road.

- Jeg er svært glad for å kunne hente en av Javiers kaliber. Han gir oss mer kamp om plassene. For meg var det også viktig at han har spilt i England tidligere, sier Hughton, som i sommer erstattet Paul Lambert som manager for de gule og grønne.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media